Her vil der blive opslået ledige stillinger i Klimaks.

Klimaks Rengøring søger:

Dygtig og seriøs sælger søges til servicevirksomheden Klimaks

KLIMAKS har travlt, og vi søger derfor en af branchens dygtigste sælgere – gerne med erfaring fra et callcenter – som kan sikre den forsatte vækst i vores virksomhed.

Opgaven

 • Salg af serviceløsninger til små, mellemstore og store virksomheder.
 • Salg til nye kunder og vedligehold af eksisterende kunder.
 • Hjælpe dine kunder til et renere arbejdsmiljø via din rådgivning og dit salg.
 • Du står for hele salgsprocessen fra første besøg til opstart af kunden, inklusiv tilbudsskrivning og deltagelse i udbud.
 • Input til markedsføring.
 • Deltage i forretningsnetværk på vegne af KLIMAKS.
 • Udbygge kendskabet til KLIMAKS via din proaktive tilgang til markedet.

Kvalifikationer

 • Resultatorienteret med højt energiniveau og ved hvordan man lukker en aftale.
 • 3-5 års eller mere erfaring fra lignende stilling, med bevidste salgsresultater fra tidligere ansættelse.
  Salgserfaring som kørende sælger er et must og har du erfaring med salg af rengøringsløsninger, er det naturligvis et ekstra plus. Du kan også komme fra beslægtede brancher.
 • Gerne erfaring fra callcenter.
 • Godt netværk B2B – og villig til at bruge det.
 • God forretningsforståelse.
 • Gode kommunikationsevner på dansk.
 • Kørekort.

Du tilbydes

En spændende sælgerstilling i en økonomisk solid servicevirksomhed med god opbakning fra alle i organisationen. Du har gode muligheder for at præge din hverdag og fremtid, og du har stor indflydelse på dit eget job og ikke mindst en attraktiv indtjening baseret på dine resultater. Til jobbet hører firmabil. God garanteret grundløn plus provision. Salgsdistrikt Sjælland.

Personlige egenskaber

Du er god til at skabe relationer til andre mennesker, uanset på hvilket organisatorisk niveau de er på, og du har en god portion gennemslagskraft. Du er banebrydende i din arbejdsform og kommer løbende med nye ideer, som kan øge dit salg.

Du er resultatorienteret med højt energiniveau, og du bruger størstedelen af din tid i marken. Du har det bedst med at have mange bolde i luften på en gang, og du er klar til at hjælpe dine kunder, også selvom forespørgslen ligger uden for ’det vi plejer’. Selvom du møder modstand, giver du ikke op – som du måske kender det fra callcenter branchen.

Mere information

Du er velkommen til, at kigge på KLIMAKS hjemmeside www.klimaks.dk – eller kontakte Direktør Palle Ringstrøm på telefon 28 44 39 94 eller mail palle@klimaks.dk.

Er stillingen lige noget for dig, så send din ansøgning sammen med relevante dokumenter og cv til Palle Ringstrøm på mail palle@klimaks.dk.

Service-assistent

Vi søger i øjeblikket ikke serviceassistenter til vores rengøringspladser, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du mener, at vi kan bruge dig i vores team.

Ansøgning sendes til:

Klimaks

Himmelev Bygade 53

4000 Roskilde

eller på e-mail: klimaks@klimaks.dk

Referencer

Vores kunder elsker os

5/5

Har de bedste anbefalinger!

Jeg bruger dem til trappevask i etagebyggeri. Er der andre opgaver som jeg i fremtiden skal bruge og som de kan udføre får de opgaven. Jeg er yderst tilfreds:)

Fantastiske mennesker

Fantastiske mennesker bag firmaet og sødt personale. Kan varmt anbefales!

CoronaReduktion af smittespredning med UV BARx1

Vi tilbyder desinfektion med UV BARx1 som supplement til den løbende rengøring. En kraftig UV-enhed der reducerer smittespredning.