Kontor­rengøring

Med vores centrale beliggenhed i Roskilde udfører vi kontorrengøring på hele Sjælland.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende på kontorrengøring.

Kontorrengøring sikrer et bedre indeklima

Leder I efter en professionel samarbejdspartner inden for kontorrengøring? Med vores store erfaring og centrale beliggenhed i Roskilde, kan vi tilbyde professionel kontorrengøring til erhverv på hele Sjælland.

Hos Klimaks rengøringsfirma tilbyder vi professionel rengøring med fokus på kvalitet og et højt serviceniveau.

Sænk sygefraværet og øg produktiviteten

Vi har mange års erfaring inden for rengøringsfaget, og vi ved, stor en betydning ordentlig rengøring har for et godt arbejdsmiljø og indeklima. Støv, snavs og bakterier kan påvirke medarbejdernes effektivitet samt øge sygefraværet. Med professionel kontorrengøring har I derfor mulighed for at nedbringe sygefraværet og hæve produktiviteten hos medarbejderne.

erhvervsrengøring

Kontorrengøring kan blandt andet omfatte:

  • Almindelig rengøring
  • Rengøring efter udflytning
  • Trappevask
  • Tæpperens​
  • Måtteservice
  • Gulvbehandling
  • Vinduespolering
  • Linned-service
  • Levering af papirvarer

Har du en konkret opgave, der ikke er omfattet af listen, hører vi meget gerne fra dig alligevel, så vi kan finde en løsning.​

Hvad koster kontorrengøring?

Vores priser på rengøring af kontorlokaler varierer meget alt efter behov. Ønsker du en konkret pris på din kontorrengøring, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, når vi ved lidt mere om opgavens størrelse og omfang.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information ved at ringe på telefon 46 32 37 47. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail klimaks@klimaks.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​​

Udvalgte
referencer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Klimaks Rengøring
CVR: 12577532

Her bor vi

Himmelev Bygade 53
4000 Roskilde

Vi støtter lokalt i form
af et samarbejde med