Kontorrengøring

Med vores centrale beliggenhed i Roskilde udfører vi kontorrengøring på hele Sjælland.

Kontorrengøring sikrer et bedre indeklima

Leder I efter en professionel samarbejdspartner inden for kontorrengøring? Med vores store erfaring og centrale beliggenhed i Roskilde, kan vi tilbyde professionel kontorrengøring til erhverv på hele Sjælland.

Hos Klimaks rengøringsfirma tilbyder vi professionel rengøring med fokus på kvalitet og et højt serviceniveau.

Vi står stærkt på vores dedikation til at fremme ansvarlighed over for miljøet. Vi har forpligtet os til at levere rengøringsløsninger af højeste kvalitet. Vores primære valg af rengøringskemi er Svanemærkede og EU-Blomstrede produkter, der udviser en unik miljøvenlig tilgang til livscyklusen, inklusive aspekter som koncentration, transport og klimapåvirkning. Vores valg af miljørigtige rengøringsløsninger afspejler vores engagement i at yde en ansvarlig service til vores kunder.

Sænk sygefraværet og øg produktiviteten

Vi har mange års erfaring inden for rengøringsfaget, og vi ved, stor en betydning ordentlig rengøring har for et godt arbejdsmiljø og indeklima. Støv, snavs og bakterier kan påvirke medarbejdernes effektivitet samt øge sygefraværet. Med professionel kontorrengøring har I derfor mulighed for at nedbringe sygefraværet og hæve produktiviteten hos medarbejderne.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Reduktion af smittespredning

Behovet for at undgå smittespredning på arbejdspladsen har aldrig været større. Hos Klimaks har vi fuld fokus på at sikre et arbejdsmiljø uden skadelige bakterier samt virus, og anvender udelukkende desinfektionsprodukter fra landets førende leverandører.

På særlig udsatte områder anvender vi altid en antibakteriel overfladerens, så din arbejdsstation eller kontorplads rengøres grundig og efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Corona – Reduktion af smittespredning med UV BARx1

Som et nyt tiltag kan vi tilbyde desinfektion med UV BARx1 som supplement til den løbende rengøring. En kraftig UV-enhed der reducerer smittespredning simpelt og effektivt på områder, der er svære at tilgå med almindelig rengøring og afspritning.

UV BARx1 er veldokumenteret og oplagt til at sikre korrekt desinfektion af håndtag, tastatur, mus, kaffemaskine og kroge/revner m.m. der ofte er den primære kilde til smittespredning af Covid-19, SARS, MERS m.m.

Se dokumentationen.

Rengøring i høj kvalitet

Brugen af UV BARx1 højner kvaliteten af rengøringen, hvilket kan give et mere sikkert, renere og sundere arbejdsmiljø. En typisk kontorplads med IT-udstyr kan desinficeres på under 1 minut og er herefter klar til brug.

UVC-lys anvendes bl.a til:

 • Kontormiljø
 • Arbejdsstationer
 • Skoler og institutioner
 • Fitnesscenter
 • Butikker

Desinfektion med UV BARx1 skal udføres af professionelle fagfolk da korrekt beskyttelsesudstyr er påkrævet.

Hos Klimaks har vi både udstyr og erfaring med grundig rengøring til erhverv, og tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne med UV BARx1. Ring på telefon 4632 3747 eller skriv til klimaks@klimaks.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontorrengøring kan blandt andet omfatte:

 • Almindelig rengøring
 • Rengøring efter udflytning
 • Trappevask
 • Tæpperens​
 • Måtteservice
 • Gulvbehandling
 • Vinduespolering
 • Linned-service
 • Levering af papirvarer

Har du en konkret opgave, der ikke er omfattet af listen, hører vi meget gerne fra dig alligevel, så vi kan finde en løsning.​

Hvad koster kontorrengøring?

Vores priser på rengøring af kontorlokaler varierer meget alt efter behov. Ønsker du en konkret pris på din kontorrengøring, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, når vi ved lidt mere om opgavens størrelse og omfang.

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​​

To nye solcelleanlæg: Fokus på en grønnere drift

Hos Klimaks er vi glade for at kunne dele, at vi har investeret i to spritnye solcelleanlæg. Energien fra solcelleanlæggene skal bruges til at oplade de elbiler, vi benytter, når vi kører ud og gør rent hos vores kunder.

Den overskydende energi, som anlæggene genererer, bliver lagret på batteriet, så det kan bruges til at dække strømforbruget på vores vaskeri. Vi har valgt at have vores vaskeri in-house, så vi ikke belaster miljøet ved at skulle transportere tøjet til og fra eksterne vaskerier.

Det er en væsentlig del af vores tankegang, at vi ønsker at træffe energirigtige valg, når det er muligt. Det er også derfor, at vi i overvejende grad benytter produkter, der er svanemærkede eller har fået godkendt EU-blomsten, da de produkter skader miljøet mindst muligt.

Vi er naturligvis ikke i mål, og vi kan stadig gøre mere for at minimere vores energiforbrug. Men vi tager de aktive valg om at reducere vores forbrug af fossile brændstoffer der, hvor vi kan, og vi agter at fortsætte med at træffe klimarigtige valg i fremtiden.

Læs mere om vores nye tiltag her: https://klimaks.dk/

Udvalgte referencer