Vinduespolering i høj kvalitet

Vi udfører stort set det meste indenfor traditionel vinduespolering men med det nye og meget miljørigtige vinduespolering med ultra rent vand via vores rentvandsanlæg. Vi udfører også vinduespolering via stige og lift hvis det er nødvendigt.

Vinduespolering med brug af “ultra rent vand” er en måde hvorpå man kan nå nye højder. Både hvad angår rent bogstaveligt talt at man kan nå højere end man hidtil har kunnet med alm indsæber og skraber, men også fordi at man sparer på miljøet ved brug af anlægget.

Vi bruger “ultra rent vand” som også kaldes 0-vand. Det er vand som er filtret igennem specielle filtre så alle mineraler og kalkpartikler er fjernet. Det gør at man kan vaske et vindue og vandet derefter kan løbe af uden at man skal tørre efter.

Ring og hør nærmere omkring vores ydelser og bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Hvad koster vinduespolering?

Pris og kvalitet er to afgørende faktorer i valg af samarbejdspartner – det er helt naturligt. Vores rengøringsfirma går ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. Vi oplyser gerne referencer, hvis det har interesse.

Prisen er en anden afgørende faktor, og her er vores lønomkostninger den væsentligste del. Men i modsætning til branchen generelt har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter. Det giver lave omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​​

Udvalgte referencer