Erhvervsrengøring

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring i Roskilde og på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring der løfter din virksomhed

Erhvervsrengøring kan dække mange former og begreber inden for rengøringen. Kontorrengøring er en af disse former, hvor vi med fast base i Roskilde er en meget stærk leverandør på hele Sjælland.

Hos Klimaks er vi dedikeret til miljøansvar. Derfor anvender vi hovedsageligt Svanemærkede og EU-Blomstrede rengøringsprodukter, som adskiller sig fra konventionelle produkter gennem deres miljørigtige livscyklus, herunder faktorer som koncentration, transport, klimaaftryk og mere.

Øg produktiviteten med erhvervsrengøring

I Klimaks er vi overbeviste om, at vores kunder går lige så meget op i deres produktivitet, som vi gør i vores. En af de faktorer, hvorpå man kan præge den enkelte virksomheds produktivitet, er ved at skabe et ordentligt og rent indeklima og arbejdsmiljø. Det gælder især i kontormiljøer, hvor støv og snavs samt bakterier kan have en effekt på medarbejderens sundhed og produktivitet.

En god og veludført daglig erhvervsrengøring kan bidrage til at nedbringe sygedage samt hæve produktiviteten hos den enkelte. I kontorer med væg til væg tæpper kan det være en god investering at få “nulstillet” gulvtæppet ved en tæpperens udført af professionelle. Det tilbyder Klimaks også.

Vi tilbyder professionel rengøring til erhverv

Der er masser af eksempler på, hvordan et godt sammensat rengøringsprogram samt andre rengøringsydelser kan gøre arbejdsdagen bedre og nemmere. Prøv at tænke på, når der lige er blevet pudset vinduer, rummet bliver lysere, og man ser alting mere klart. Vinduespolering er selvfølgelig også en af vores store kompetencer, når vi udfører rengøring for erhverv.

Det var blot nogle eksempler på, hvordan vi som samarbejdspartner kan være med til at løfte din virksomhed op på et højere niveau.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Reduktion af smittespredning

Behovet for at undgå smittespredning på arbejdspladsen har aldrig været større. Hos Klimaks har vi fuld fokus på at sikre et arbejdsmiljø uden skadelige bakterier samt virus, og anvender udelukkende desinfektionsprodukter fra landets førende leverandører.

På særlig udsatte områder anvender vi altid en antibakteriel overfladerens, så din arbejdsstation eller kontorplads rengøres grundig og efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Corona – Reduktion af smittespredning med UV BARx1

Som et nyt tiltag kan vi tilbyde desinfektion med UV BARx1 som supplement til den løbende rengøring. En kraftig UV-enhed der reducerer smittespredning simpelt og effektivt på områder, der er svære at tilgå med almindelig rengøring og afspritning.

UV BARx1 er veldokumenteret og oplagt til at sikre korrekt desinfektion af håndtag, tastatur, mus, kaffemaskine og kroge/revner m.m. der ofte er den primære kilde til smittespredning af Covid-19, SARS, MERS m.m.

Se dokumentationen.

Rengøring i høj kvalitet

Brugen af UV BARx1 højner kvaliteten af rengøringen, hvilket kan give et mere sikkert, renere og sundere arbejdsmiljø. En typisk kontorplads med IT-udstyr kan desinficeres på under 1 minut og er herefter klar til brug.

UVC-lys anvendes bl.a til:

  • Kontormiljø
  • Arbejdsstationer
  • Skoler og institutioner
  • Fitnesscenter
  • Butikker

Desinfektion med UV BARx1 skal udføres af professionelle fagfolk da korrekt beskyttelsesudstyr er påkrævet.

Hos Klimaks har vi både udstyr og erfaring med grundig rengøring til erhverv, og tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne med UV BARx1. Ring på telefon 4632 3747 eller skriv til klimaks@klimaks.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Erhvervsrengøring kan blandt andet omfatte:

Hvad koster erhvervsrengøring?

Pris og kvalitet er to afgørende faktorer i valg af samarbejdspartner – det er helt naturligt. Vores rengøringsfirma går ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. Vi oplyser gerne referencer, hvis det har interesse.

Prisen er en anden afgørende faktor, og her er vores lønomkostninger den væsentligste del. Men i modsætning til branchen generelt har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter. Det giver lave omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.

To nye solcelleanlæg: Fokus på en grønnere drift

Hos Klimaks er vi glade for at kunne dele, at vi har investeret i to spritnye solcelleanlæg. Energien fra solcelleanlæggene skal bruges til at oplade de elbiler, vi benytter, når vi kører ud og gør rent hos vores kunder.

Den overskydende energi, som anlæggene genererer, bliver lagret på batteriet, så det kan bruges til at dække strømforbruget på vores vaskeri. Vi har valgt at have vores vaskeri in-house, så vi ikke belaster miljøet ved at skulle transportere tøjet til og fra eksterne vaskerier.

Det er en væsentlig del af vores tankegang, at vi ønsker at træffe energirigtige valg, når det er muligt. Det er også derfor, at vi i overvejende grad benytter produkter, der er svanemærkede eller har fået godkendt EU-blomsten, da de produkter skader miljøet mindst muligt.

Vi er naturligvis ikke i mål, og vi kan stadig gøre mere for at minimere vores energiforbrug. Men vi tager de aktive valg om at reducere vores forbrug af fossile brændstoffer der, hvor vi kan, og vi agter at fortsætte med at træffe klimarigtige valg i fremtiden.

Læs mere om vores nye tiltag her: https://klimaks.dk/

Udvalgte referencer