Erhvervs­rengøring

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring i Roskilde og på hele Sjælland.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende på erhvervsrengøring i Roskilde og resten af Sjælland.

Erhvervsrengøring der løfter din virksomhed

Erhvervsrengøring kan dække mange former og begreber inden for rengøringen. Kontorrengøring er en af disse former, hvor vi med fast base i Roskilde er en meget stærk leverandør på hele Sjælland.​

Øg produktiviteten med erhvervsrengøring

I Klimaks er vi overbeviste om, at vores kunder går lige så meget op i deres produktivitet, som vi gør i vores. En af de faktorer, hvorpå man kan præge den enkelte virksomheds produktivitet, er ved at skabe et ordentligt og rent indeklima og arbejdsmiljø. Det gælder især i kontormiljøer, hvor støv og snavs samt bakterier kan have en effekt på medarbejderens sundhed og produktivitet.​

En god og veludført daglig erhvervsrengøring kan bidrage til at nedbringe sygedage samt hæve produktiviteten hos den enkelte. I kontorer med væg til væg tæpper kan det være en god investering at få “nulstillet” gulvtæppet ved en tæpperens udført af professionelle. Det tilbyder Klimaks også.

Vi tilbyder professionel rengøring til erhverv

Der er masser af eksempler på, hvordan et godt sammensat rengøringsprogram samt andre rengøringsydelser kan gøre arbejdsdagen bedre og nemmere. Prøv at tænke på, når der lige er blevet pudset vinduer, rummet bliver lysere, og man ser alting mere klart. Vinduespolering er selvfølgelig også en af vores store kompetencer, når vi udfører rengøring for erhverv.

Det var blot nogle eksempler på, hvordan vi som samarbejdspartner kan være med til at løfte din virksomhed op på et højere niveau.

erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring kan blandt andet omfatte:

 •   Hovedrengøring
 •   Trappevask
 •   Rengøring efter håndværkere
 •   Rengøring efter skade, også vandskade
 •   Rengøring efter udflytning af domiciler
 •   Tæpperens
 •   Måtteservice
 •   Opskuring af gulve
 •   Oliering af trægulve
 •   Polish-behandling af gulve
 •   Vinduespolering
 •   Linned-service
 •   Levering af papirvarer
 •   Ejendomsservice

Hvad koster erhvervsrengøring?

Vores priser på erhvervsrengøring afhænger af, hvad jeres behov er.

​Fortæl os om jeres behov for rengøring, så udarbejder vi et uforpligtende godt tilbud til jer. Ring på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​

Hvad koster rengøring?

Pris og kvalitet er to afgørende faktorer i valg af samarbejdspartner – det er helt naturligt. Vores rengøringsfirma går ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. Vi oplyser gerne referencer, hvis det har interesse.

Prisen er en anden afgørende faktor, og her er vores lønomkostninger den væsentligste del. Men i modsætning til branchen generelt har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter. Det giver lave omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​​

Udvalgte
referencer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Klimaks Rengøring
CVR: 12577532

Her bor vi

Himmelev Bygade 53
4000 Roskilde

Vi støtter lokalt i form
af et samarbejde med