Levering af forbrugsvarer

Levering af forbrugsvarer

Lad Klimaks tage sig af opfyldning og levering af virksomhedens forbrugsvarer såsom toiletpapir, håndklædeark, håndsæbe, dispensere og en masse andet, der bruges for at holde hjulene i gang i en moderne virksomhed.

Vi har et unikt samarbejde med branchens bedste leverandører, som sikrer din virksomhed en rettidig levering og de skarpeste priser.

​Hvorfor bruge jeres tid på at indkøbe disse varer, når vi kan klare det for jer?

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Hvad koster rengøring?

Pris og kvalitet er to afgørende faktorer i valg af samarbejdspartner – det er helt naturligt. Vores rengøringsfirma går ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. Vi oplyser gerne referencer, hvis det har interesse.

Prisen er en anden afgørende faktor, og her er vores lønomkostninger den væsentligste del. Men i modsætning til branchen generelt har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter. Det giver lave omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​​

Udvalgte referencer