Kvalitetssikring ved Klimaks

​Vi oplever ofte, at kundernes udvælgelseskriterier for rengøring ikke bare er pris men i høj grad kvalitet. Vores kvalitet sikres gennem ensartethed, nøjagtighed og opfølgning.

Klimaks har qua sin personalepolitik et enestående lavt sygefravær (under 3 %) og høj anciennitet blandt vore medarbejdere. Det betyder, at du som kunde er sikret kontinuitet og får den aftalte kvalitet i vores service.

Vore servicekonsulenter er bindeleddet mellem kunden og serviceassistenten og har til opgave at støtte og overvåge serviceassistentens arbejde for at sikre høj kvalitet og kundetilfredshed.

​I samarbejde med kunden udarbejder servicekonsulenten minimum én gang om måneden en kvalitetsrapport, som bliver videregivet til serviceassistenten, og som følges op af servicekonsulenten.

Vi blev ISO 9001 certificeret i 1997
ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, der er anerkendt i hele verden – og for mange fungerer som et kvalitetsstempel. Hos Klimaks er vi stolte af at være et af de første rengøringsvirksomheder i Danmark som opnåede at blive ISO 9001 certificeret. I 2009 trådte vi ud af selve certificeringsordningen, men følger den dag i dag ISO 9001’s normer som vi opbyggede igennem årene vi var certificeret. Vores kvalitetsrapport er udarbejdet på baggrund af ISO 9001 normer. Det betyder, at du som kunde hos os er sikret en høj kvalitet i vores arbejde.

Klimaks har mange kunder, hvor samarbejdet har rundet de 10 år, og enkelte har vi haft, fra vi startede for mere end 30 år siden. Det ser vi som et stærkt bevis på, at vores kvalitetssikring er velfungerende.

Referencer

Vores kunder elsker os

5/5

Har de bedste anbefalinger!

Jeg bruger dem til trappevask i etagebyggeri. Er der andre opgaver som jeg i fremtiden skal bruge og som de kan udføre får de opgaven. Jeg er yderst tilfreds:)

Michael Daneli

Fantastiske mennesker

Fantastiske mennesker bag firmaet og sødt personale. Kan varmt anbefales!

Sebastian Salinas Frødin

Hvem er vi

Klimaks Rengøring
CVR: 12577532

Her bor vi

Himmelev Bygade 53
4000 Roskilde