Kvalitetssikring ved Klimaks

Vi oplever ofte, at kundernes udvælgelseskriterier for rengøring ikke bare er pris men i høj grad kvalitet. Vores kvalitet sikres gennem ensartethed, nøjagtighed og opfølgning.

Hos Klimaks vælger vi at arbejde med miljøansvar og bæredygtighed. Vi benytter hovedsageligt svanemærkede og EU-Blomstrede rengøringsprodukter, som adskiller sig fra traditionelle produkter ved at have en miljøvenlig livscyklus.

Klimaks har qua sin personalepolitik et enestående lavt sygefravær (under 3 %) og høj anciennitet blandt vore medarbejdere. Det betyder, at du som kunde er sikret kontinuitet og får den aftalte kvalitet i vores service.

Vore servicekonsulenter er bindeleddet mellem kunden og serviceassistenten og har til opgave at støtte og overvåge serviceassistentens arbejde for at sikre høj kvalitet og kundetilfredshed.

I samarbejde med kunden udarbejder servicekonsulenten minimum én gang om måneden en kvalitetsrapport, som bliver videregivet til serviceassistenten, og som følges op af servicekonsulenten.

Vi blev ISO 9001 certificerede i 1997

ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, der er anerkendt i hele verden – og for mange fungerer som et kvalitetsstempel. Hos Klimaks er vi stolte af at være et af de første rengøringsvirksomheder i Danmark som opnåede at blive ISO 9001 certificeret. I 2009 trådte vi ud af selve certificeringsordningen, men følger den dag i dag ISO 9001’s normer som vi opbyggede igennem årene vi var certificeret.

Vores kvalitetsrapport er udarbejdet på baggrund af ISO 9001 normer. Det betyder, at du som kunde hos os er sikret en høj kvalitet i vores arbejde.
Klimaks har mange kunder, hvor samarbejdet har rundet de 10 år, og enkelte har vi haft, fra vi startede for mere end 30 år siden. Det ser vi som et stærkt bevis på, at vores kvalitetssikring er velfungerende.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Hvad koster rengøring?

Pris og kvalitet er to afgørende faktorer i valg af samarbejdspartner – det er helt naturligt. Vores rengøringsfirma går ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. Vi oplyser gerne referencer, hvis det har interesse.

Prisen er en anden afgørende faktor, og her er vores lønomkostninger den væsentligste del. Men i modsætning til branchen generelt har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter. Det giver lave omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.

To nye solcelleanlæg: Fokus på en grønnere drift

Hos Klimaks er vi glade for at kunne dele, at vi har investeret i to spritnye solcelleanlæg. Energien fra solcelleanlæggene skal bruges til at oplade de elbiler, vi benytter, når vi kører ud og gør rent hos vores kunder.

Den overskydende energi, som anlæggene genererer, bliver lagret på batteriet, så det kan bruges til at dække strømforbruget på vores vaskeri. Vi har valgt at have vores vaskeri in-house, så vi ikke belaster miljøet ved at skulle transportere tøjet til og fra eksterne vaskerier.

Det er en væsentlig del af vores tankegang, at vi ønsker at træffe energirigtige valg, når det er muligt. Det er også derfor, at vi i overvejende grad benytter produkter, der er svanemærkede eller har fået godkendt EU-blomsten, da de produkter skader miljøet mindst muligt.

Vi er naturligvis ikke i mål, og vi kan stadig gøre mere for at minimere vores energiforbrug. Men vi tager de aktive valg om at reducere vores forbrug af fossile brændstoffer der, hvor vi kan, og vi agter at fortsætte med at træffe klimarigtige valg i fremtiden.

Læs mere om vores nye tiltag her: https://klimaks.dk/

Udvalgte referencer