Professionel rengøring

Med vores centrale beliggenhed udfører vi professionel rengøring i Roskilde og på hele Sjælland.

Rengøringsfirma i Roskilde

Vi er et seriøst og professionelt rengøringsfirma. Gennem grundig og kvalitetsbevidst rengøring kan vi bidrage til et rent og sundt indeklima for din virksomhed.

Professionel rengøring til erhverv

Med vores store erfaring og centrale beliggenhed i Roskilde, kan vi tilbyde professionel rengøring til erhverv på hele Sjælland.

Hos Klimaks udfører vi erhvervs- og kontorrengøring til alle typer virksomheder.

Effektiv rengøringsservice

Vi fokuserer udelukkende på professionel rengøring til erhverv og industri. Derfor er vi en oplagt samarbejdspartner, når virksomheden eller kontoret har behov for en effektiv og stabil rengøringsservice. Med en klar ambition om at levere et tilfredsstillende resultat – hver eneste gang, tilbyder vores fagligt dygtige medarbejdere rengøringsservice med fokus på grundighed og kvalitet.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Pris på rengøringsservice

Når det kommer til professionel rengøringsservice er ingen opgave eller behov ens. Hos Klimaks får du altid et gratis og uforpligtende tilbud samt pris på din opgave. Med et gennemarbejdet og skræddersyet tilbud er du sikret en fair og konkurrencedygtig pris.

Som rengøringsfirma går vi ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. I modsætning til branchen generelt, har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter.

Det giver lavere omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Få et gratis tilbud på rengøring

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende og gratis tilbud på professionel rengøring.

To nye solcelleanlæg: Fokus på en grønnere drift

Hos Klimaks er vi glade for at kunne dele, at vi har investeret i to spritnye solcelleanlæg. Energien fra solcelleanlæggene skal bruges til at oplade de elbiler, vi benytter, når vi kører ud og gør rent hos vores kunder.

Den overskydende energi, som anlæggene genererer, bliver lagret på batteriet, så det kan bruges til at dække strømforbruget på vores vaskeri. Vi har valgt at have vores vaskeri in-house, så vi ikke belaster miljøet ved at skulle transportere tøjet til og fra eksterne vaskerier.

Det er en væsentlig del af vores tankegang, at vi ønsker at træffe energirigtige valg, når det er muligt. Det er også derfor, at vi i overvejende grad benytter produkter, der er svanemærkede eller har fået godkendt EU-blomsten, da de produkter skader miljøet mindst muligt.

Vi er naturligvis ikke i mål, og vi kan stadig gøre mere for at minimere vores energiforbrug. Men vi tager de aktive valg om at reducere vores forbrug af fossile brændstoffer der, hvor vi kan, og vi agter at fortsætte med at træffe klimarigtige valg i fremtiden.

Læs mere om vores nye tiltag her: https://klimaks.dk/

Udvalgte referencer