Ejendomsservice Roskilde

Med vores centrale beliggenhed udfører vi ejendomsservice i Roskilde og på hele Sjælland.

Skræddersyet ejendomsservice til boligforeninger

Hos Klimaks er du garanteret en professionel og kvalitetsbevidst ejendomsservice, der er tilpasset boligforeningens ønsker og behov. Ved ejendomsservice tilbyder vi alle former for rengøring:

Uanset jeres ønsker samt omfang af behov for ejendomsservice, så skræddersyer vi en aftale, der passer lige til jer. Og vi giver naturligvis en skarp pris med på aftalen.

Miljørigtig og kvalitetsbevidst rengøring

Som rengøringsfirma har vi et stort fokus på at levere en miljørigtig rengøring af høj kvalitet, der bl.a. tager hensyn til allergier. Vi ønsker at skabe et sundt indeklima for vores kunder, hvorfor det er vigtigt at anvende de helt rigtige produkter i rengøringen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da det er stor betydning for at skabe et sundt indeklima samt en bedre tilværelse for vores kunder.

Af den grund kan du trygt lade os stå for ejendomsservice i jeres boligforening.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Professionel ejendomsservice Roskilde & omegn

Med os som samarbejdspartner er du garanteret en professionel ejendomsservice, hvor vi sætter pris på en tæt kundekontakt. Det er vigtigt for os med en god dialog, så vi altid forstår jeres ønsker – også hvis der løbende skulle opstå ændringer i jeres behov. På den måde er i sikret en tryg og fleksibel aftale, der er tilpasset jeres boligforening.

Vi holder til i Roskilde, hvorfor vi ofte hjælper boligforeninger og ejendomsadministratorer i Roskilde og omegn. Men vi kører også gerne ud i større dele af Sjælland, hvis opgaven byder det.

Få et gratis tilbud på ejendomsservice

Kontakt os for at høre mere om, hvad ejendomsservice hos Klimaks indebærer. Vi giver naturligvis et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen, og vi snakker gerne med dig om dine forventninger til pris og kvalitet, inden vi giver et tilbud.

Ring til os på telefon 46 32 37 47, eller skriv en e-mail til os på klimaks@klimaks.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på siden her.

Udvalgte referencer