Ejendomsservice Roskilde

Med vores centrale beliggenhed udfører vi ejendomsservice i Roskilde og på hele Sjælland.

Skræddersyet ejendomsservice til boligforeninger

Hos Klimaks er du garanteret en professionel og kvalitetsbevidst ejendomsservice, der er tilpasset boligforeningens ønsker og behov. Ved ejendomsservice tilbyder vi alle former for rengøring:

Uanset jeres ønsker samt omfang af behov for ejendomsservice, så skræddersyer vi en aftale, der passer lige til jer. Og vi giver naturligvis en skarp pris med på aftalen.

Miljørigtig og kvalitetsbevidst rengøring

Som rengøringsfirma har vi et stort fokus på at levere en miljørigtig rengøring af høj kvalitet, der bl.a. tager hensyn til allergier. Vi ønsker at skabe et sundt indeklima for vores kunder, hvorfor det er vigtigt at anvende de helt rigtige produkter i rengøringen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da det er stor betydning for at skabe et sundt indeklima samt en bedre tilværelse for vores kunder.

Af den grund kan du trygt lade os stå for ejendomsservice i jeres boligforening.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Professionel ejendomsservice Roskilde & omegn

Med os som samarbejdspartner er du garanteret en professionel ejendomsservice, hvor vi sætter pris på en tæt kundekontakt. Det er vigtigt for os med en god dialog, så vi altid forstår jeres ønsker – også hvis der løbende skulle opstå ændringer i jeres behov. På den måde er i sikret en tryg og fleksibel aftale, der er tilpasset jeres boligforening.

Vi holder til i Roskilde, hvorfor vi ofte hjælper boligforeninger og ejendomsadministratorer i Roskilde og omegn. Men vi kører også gerne ud i større dele af Sjælland, hvis opgaven byder det.

Få et gratis tilbud på ejendomsservice

Kontakt os for at høre mere om, hvad ejendomsservice hos Klimaks indebærer. Vi giver naturligvis et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen, og vi snakker gerne med dig om dine forventninger til pris og kvalitet, inden vi giver et tilbud.

Ring til os på telefon 46 32 37 47, eller skriv en e-mail til os på klimaks@klimaks.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på siden her.

To nye solcelleanlæg: Fokus på en grønnere drift

Hos Klimaks er vi glade for at kunne dele, at vi har investeret i to spritnye solcelleanlæg. Energien fra solcelleanlæggene skal bruges til at oplade de elbiler, vi benytter, når vi kører ud og gør rent hos vores kunder.

Den overskydende energi, som anlæggene genererer, bliver lagret på batteriet, så det kan bruges til at dække strømforbruget på vores vaskeri. Vi har valgt at have vores vaskeri in-house, så vi ikke belaster miljøet ved at skulle transportere tøjet til og fra eksterne vaskerier.

Det er en væsentlig del af vores tankegang, at vi ønsker at træffe energirigtige valg, når det er muligt. Det er også derfor, at vi i overvejende grad benytter produkter, der er svanemærkede eller har fået godkendt EU-blomsten, da de produkter skader miljøet mindst muligt.

Vi er naturligvis ikke i mål, og vi kan stadig gøre mere for at minimere vores energiforbrug. Men vi tager de aktive valg om at reducere vores forbrug af fossile brændstoffer der, hvor vi kan, og vi agter at fortsætte med at træffe klimarigtige valg i fremtiden.

Læs mere om vores nye tiltag her: https://klimaks.dk/

Udvalgte referencer