Klimaks’ historie

Da Palle Ringstrøm i 1989 startede firmaet KLIMAKS, kom han med en lidt anden baggrund, end man er vant til at se i rengøringsbranchen, idet han på daværende tidspunkt havde været ansat i shippingbranchen i mange år.

Han anser selv dette for at være en fordel, idet de to brancher har et vigtigt fællestræk: Det handler om service.​

Netop det høje serviceniveau har været KLIMAKS`kendetegn, lige fra vi startede med to ansatte i 1989 til nu, hvor vi er oppe på over 50 ansatte. I en sådan virksomhed er det altafgørende med en klar struktur, og vores virksomhedsorganisation ser således ud:

​Driftschefen har det samlede ansvar i afdelingen samt på det personalemæssige, økonomiske og kundemæssige område, ligesom det er driftschefen, der står for økonomistyring, kundeforhand­linger og gennemførelse af firmaets personalepolitik.

Servicekonsulentens primære opgave er at tilgodese kunderne med en fast og pålidelig medarbejderstab, og at sørge for den rette kundeservice og -kontakt.

Denne struktur har vist sig at være den, der gør os i stand til at arbejde mest fleksibelt og dermed tilgodese vores kunders behov på den bedst tænkelige måde i det daglige arbejde.

Referencer

Vores kunder elsker os

5/5

Har de bedste anbefalinger!

Jeg bruger dem til trappevask i etagebyggeri. Er der andre opgaver som jeg i fremtiden skal bruge og som de kan udføre får de opgaven. Jeg er yderst tilfreds:)

Michael Daneli

Fantastiske mennesker

Fantastiske mennesker bag firmaet og sødt personale. Kan varmt anbefales!

Sebastian Salinas Frødin

Hvem er vi

Klimaks Rengøring
CVR: 12577532

Her bor vi

Himmelev Bygade 53
4000 Roskilde