Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Klimaks’ historie

Da Palle Ringstrøm i 1989 startede firmaet KLIMAKS, kom han med en lidt anden baggrund, end man er vant til at se i rengøringsbranchen, idet han på daværende tidspunkt havde været ansat i shippingbranchen i mange år.

Han anser selv dette for at være en fordel, idet de to brancher har et vigtigt fællestræk: Det handler om service.​

Netop det høje serviceniveau har været KLIMAKS`kendetegn, lige fra vi startede med to ansatte i 1989 til nu, hvor vi er oppe på over 50 ansatte. I en sådan virksomhed er det altafgørende med en klar struktur, og vores virksomhedsorganisation ser således ud:

​Driftschefen har det samlede ansvar i afdelingen samt på det personalemæssige, økonomiske og kundemæssige område, ligesom det er driftschefen, der står for økonomistyring, kundeforhand­linger og gennemførelse af firmaets personalepolitik.

Servicekonsulentens primære opgave er at tilgodese kunderne med en fast og pålidelig medarbejderstab, og at sørge for den rette kundeservice og -kontakt.

Denne struktur har vist sig at være den, der gør os i stand til at arbejde mest fleksibelt og dermed tilgodese vores kunders behov på den bedst tænkelige måde i det daglige arbejde.

effektiv rengøringsservice

Hvad koster rengøring?

Pris og kvalitet er to afgørende faktorer i valg af samarbejdspartner – det er helt naturligt. Vores rengøringsfirma går ikke på kompromis med kvaliteten – det beviser vores langvarige samarbejde med vores kunder – gennemsnitligt over 12 år for vores 10 største kunder. Vi oplyser gerne referencer, hvis det har interesse.

Prisen er en anden afgørende faktor, og her er vores lønomkostninger den væsentligste del. Men i modsætning til branchen generelt har vi meget lavt sygefravær og meget lille udskiftning blandt vores assistenter. Det giver lave omkostninger for Klimaks, og den fordel giver vi videre til vores kunder.

Kontakt vores rengøringsfirma for et gratis tilbud

Når vi vælger at give jer et tilbud, er det en aktiv handling og betyder, at vi ønsker jer som kunde – og det tager vi meget seriøst.

Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på grund af prisen. Derfor spørger vi, hvilken pris I kan betale, og herefter tager vi stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris sammenholdt med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 37 47 eller skriv til e-mail klimaks@klimaks.dk.​​

Udvalgte
referencer

Få et uforpligtende tilbud

CoronaReduktion af smittespredning med UV BARx1

Vi tilbyder desinfektion med UV BARx1 som supplement til den løbende rengøring. En kraftig UV-enhed der reducerer smittespredning.