Trappevask

Med vores centrale beliggenhed udfører vi trappevask i Roskilde og på hele Sjælland.

Effektiv trappevask

Som professionelt rengøringsfirma har vi udført trappevask i et utal af ejendomme. Vi hjælper boligforeninger i forbindelse med ejendomsservice i Roskilde og omegn, men vi har også stor erfaring med at udføre trappevask i større erhvervs- samt industriejendomme på hele Sjælland.

Af den grund kan du trygt lade os stå for opgaven. Vi har de fornødne redskaber og ikke mindst den rette erfaring til at klare en professionel trappevask.

Vi udfører trappevask for:

  • Boligforeninger
  • Kontorejendomme
  • Industriejendomme

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigt muligt.

Professionelt rengøringsfirma i Roskilde

Vi er centralt beliggende i Roskilde, hvorfor vi gerne hjælper med trappevask i større dele af Sjælland. Som rengøringsfirma i Roskilde fokuserer vi på at levere en grundig og kvalitetsbevidst rengøring til erhverv og industri – hver gang, uanset størrelsen på opgaven.

Det er vigtigt for os, at vi bliver den foretrukne samarbejdspartner, når behovet for effektiv og stabil rengøringsservice opstår.

Skræddersyet rengøringsservice

Kontakt os for et uforpligtende og ikke mindst gratis tilbud. Vi skruer naturligvis en skræddersyet aftale sammen, som er tilpasset jeres unikke behov. Vi tager stilling til flere parametre som jeres behov samt krav til kvalitet, når vi givet et tilbud på en rengøringsservice.

Få et gratis tilbud på trappevask

Når vi giver et tilbud, tager vi det meget seriøst. Vi ønsker ikke at blive fravalgt alene på prisen, hvorfor vi spørger ind til jeres forventninger samt hvad I kan betale. På den måde kan vi tage stilling til, om vi kan leve op til jeres krav om pris i forhold til kvalitet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 32 37 47, hvor vi kan tage en uforpligtende snak omkring jeres behov. Foretrækker du at skrive til os, kan du kontakte os på mail klimaks@klimaks.dk eller ved at benytte dig af vores kontaktformular på siden her.

Udvalgte referencer